How to Make a Woman Happy

It’s not difficult to make a woman happy. A man only needs to be:
1. a friend
2. a companion
3. a lover
4. a brother
5. a father
6. a master
7. a chef
8. an electrician
9. a carpenter
10. a plumber
11. a mechanic
12. a decorator
13. a stylist
14. a sexologist
15. a gynecologist
16. a psychologist
17. a pest exterminator
18. a psychiatrist
19. a healer
20. a good listener
21. an organizer
22. a good father
23. very clean
24. sympathetic
25. athletic
26. warm
27. attentive
28. gallant
29. intelligent
30. funny
31. creative
32. tender
33. strong
34. understanding
35. tolerant
36. prudent
37. ambitious
38. capable
39. courageous
40. determined
41. true
42. dependable
43. passionate
44. compassionate

WITHOUT FORGETTING TO:

45. give her compliments regularly
46. love shopping
47. be honest
48. be very rich
49. not stress her out
50. not look at other girls

AND AT THE SAME TIME, YOU MUST ALSO:

51. give her lots of attention, but expect little yourself
52. give her lots of time, especially time for herself
53. give her lots of space, never worrying about where she goes

IT IS VERY IMPORTANT:

54. Never to forget:
* birthdays
* anniversaries
* arrangements she makes

then…
HOW TO MAKE A MAN HAPPY

1. Show up naked
2. Bring food

hmmm….

16 thoughts on “How to Make a Woman Happy”

  1. Waduh.. banyak bangets tuh..
    Kalo manurut aku, kasih aja mawar..boneka..coklat.. wah mesti cewe bakalan tersentuh deh.. heheh
    donne “une baisse romantique” cie…
    waduh..pingin..

  2. eh.. tapi mo tau ga yg membuat hati cewe tersentuh tu apa..
    “pure of love”.. cinta yg murni..

    Tau ga ceritanya Court Cobain Nirvana, gitaris+vokalis Nirvana yg meninggal bunuh diri gara2 cinta murninya pada musik, dia ngerasa dah ga bs nyiptain lagu2 bagus, terus dia bunuh diri. Di surat terakhirnya dia tulis “I love you” “I love you” “I love you” 3x buat istri tercintanya.

    Dia aliran grunk yg keras tp romantis abis..
    Itu namanya “pure of love”
    Dah dl ya

  3. walah.. itu mah karena nafsu, isnan..
    kayak Ken Arok, Bill Clinton dll
    Coba kalo cowo n cewe itu memahami sayang yg sesungguhnya,”pure of love”, pasti ga bakalan kayak gitu..itu karena yg maen cuma nafsu..
    Banyak kok kisah yg abadi..romeo n julliet, artis2 ind juga ada,dll heheheh
    Tapi ga tau juga si,,tergantung komitmen n niat kita yg ngejalanin..moga2 ya langgeng amiiiin..
    Eh btw, cowo tu paling suka dikasih apa sih dari cewenya..

  4. Pingback: tax debt
  5. interisting post.
    Bisa jadi benar, tapi bisa jadi salah.
    Yah kalaw si cewe sama cowonya sama-sama materialis, yah.. siap2 aja.Menderita karna materi, segala kurang, segala diukur ama duwit.
    Thing must be mortal,
    and human just a thing! :-“

  6. Thanks for making the sincere try to give an explanation for this. I feel very robust about it and wish to be told more. If it’s OK, as you reach extra in depth knowledge, may you mind adding extra posts similar to this one with more information? It could be extraordinarily useful and helpful for me and my colleagues.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *